بلژیک:دیدگ بلوچ، دبیرکل بخش هلند جنبش ملی بلوچ (بی ان ام)، به همراه عبدالواحد بلوچ، رقیه بلوچ و عمران حکیم در جرگه ملی پشتون در بلژیک به نمایندگی از حزب شرکت کردند.
آنھا در سخنان خود بر پیوندهای تاریخی، جغرافیایی و فرهنگی عمیق میان ملتهای بلوچ و پشتون تأکید کردند و خاطرنشان ساختند که هر دو ملت با یک نظام استثماری و سرکوبگرانه مواجه هستند.
آنها اظهار داشتند که همچون ملت بلوچ، ملت پشتون نیز قربانی سرکوب دولتی، مفقودی های اجباری، قتلهای فراقانونی و غارت منابع است. “ما تحت اشغال رژیمی هستیم که از اجدادمان جوانتر است.”
نمایندگان بی ان ام تصریح کردند که موفقیت جنبشهای ملی در گرو همبستگی، فداکاری و مقاومت است. جنبش ملی بلوچ همواره در کنار ملتهای تحت ستم ایستاده و در مبارزه ملت پشتون همراه آنها خواهد بود. آنها بر ضرورت اتحاد در برابر دشمن مشترک تأکید کردند تا بتوان مقاومت مؤثری در برابر استثمار ایجاد کرد.
در پایان، دیدگ بلوچ از برگزارکنندگان جرگه ملی پشتون قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که ملتهای بلوچ و پشتون با همکاری یکدیگر، استراتژی مؤثری را برای دستیابی به آزادی و حقوق خود تدوین کنند.