شال: سخنگوی جنبش ملی بلوچ (بی اِن اِم) در بیانیه ای گفته است که اقدام مفقود کردن اجباری عبدالحفیظ زهری توسط نهادهای ارتش پاکستان پس از آزادی وی از دادگاه پاکستان، تهدیدات جانی وی در داخل این کشور را افزایش داده است. بدون دخالت سازمان های بین المللی حقوق بشر، زندگی خانواده وی سخت و دردناک خواهد بود.
وی گفت که پاکستان در تاریخ ۲۷ ژانویه ۲۰۲۲ عبدالحفیظ زهری را شش روز پس از دستگیری با کمک پلیس دبی و مقامات اماراتی به پاکستان برده و وی را به مدت سه ماه مفقود کرد و سپس دستگیری اش را با عنوان یک پرونده دروغین کشف اسلحه از وی، نشان داد. وی به زندانی در کراچی فرستاده شد. در تاریخ سوم فوریه ۲۰۲۲ دادگاه پاکستان عبدالحفیظ را تبرئه و آزاد کرد. زمانی که خانواده عبدالحفیظ وی را از زندان به خانه می بردند ماموران سازمان های اطلاعاتی پاکستان دوباره سعی کردند وی را به اجبار مفقود کنند و در همین حین برای مفقود کردن دوباره وی تیراندازی نیز شد که در آن اعضای خانواده و خود عبدالحفیظ به شدت مجروح شدند.
سخنگوی بی ان ام در ادامه گفت که دولت پاکستان و نهادهای قدرتمند آن با تمام توان علیه خانواده زهری شده اند و تمام دستگاه های دولتی برای نابودی این خانواده بسیج شده اند. پیش از این مجید زهری، برادر سیزده ساله عبدالحفیظ زهری پس از شش روز مفقودی اجباری کشته و جسد وی انداخته شد. پدرش حاجی رمضان نیز در روز روشن کشته شد، پسر عمویش راشد حسین نیز از امارات متحده عربی دستگیر شده و تا به امروز در مفقودی اجباری به سر می برد.
وی گفت که نهادهای حقوق بشری باید با توجه به جنبه «دولت در مقابل خانواده زهری» اقدامات فوق العاده ای برای کمک به خانواده انجام دهند. در مقابل این خانواده تنها نهادهای دولتی قرار ندارند بلکه در پشت صحنه ارتش قدرتمند پاکستان است که مستقیماً همه نهادها از جمله قوه قضاییه این کشور را کنترل می کند. سازمان های حقوق بشر و فعالان سیاسی بلوچ با ارائه این پرونده به عنوان نمونه ای برجسته در برابر جامعه جهانی این سوال را مطرح می کنند که «در کشوری که همه حقوق مدنی بلوچ ها نادیده گرفته می شود، چه راهی برای بلوچ ها باقی می ماند تا از بقای خود محافظت کرده و زندگی کنند؟»
سخنگوی جنبش ملی بلوچ گفت که ملت بلوچ از حق زندگی در بلوچستان اشغالی محروم شده است. اینجا هر نهادی از رژیم می تواند هر طور که صلاح بداند می تواند با بلوچ ها برخورد کند و ھرگز بازخواست نمی شود، در این وضعیت وخیم حقوق بشری نیز سازمانهای بینالمللی حقوق بشر به عنوان ناظر نشستهاند و جامعه بینالمللی چشمان خود را بسته است. این امر بر شهرت این نهادها و جامعه جهانی تأثیر می گذارد و انتظارات ملت بلوچ از جامعه جهانی در حال تبدیل شدن به ناامیدی است.
وی گفت که جامعه جهانی و کشورهای مستقل جهان باید از مبارزات آزادی خواهانه ملت بلوچ به طور کامل حمایت کنند زیرا نسل کشی ملت بلوچ روز به روز در حال افزایش است. بلوچ هایی که نیاز به کمکهای فوری بشر دوستانه دارند به طور روزانه کشته شده و اجسادشان انداخته می شود.