جنبش ملی بلوچ (بی اِن اِم) برای برجسته کردن موضوع مفقودی اجباری افراد در بلوچستان، تظاهرات و کمپین های آگاهی بخشی را در شهرهای مختلف آلمان ترتیب داد. برنامه های این کمپین در کلن و کمنتس برگزار شدند. اعضای بی ان ام و همچنین اعضای حزب جمهوری خواه بلوچ (بی آر پی) و مقامات منطقه ای این حزب نیز در این برنامه ها برای ابراز همبستگی خود شرکت کردند.
در طول این کمپین، ھدف معترضان افزایش آگاهی مردم محلی در مورد وضعیت وخیم بلوچستان و رفتار غیرانسانی نیروهای پاکستانی با بلوچ های به اجبار مفقعد شده بود. جبار بلوچ، دبیر کل بخش آلمان بی ان ام، شر حسن، نائب دبیر، بدل خان، دبیر واحد (NRW)، عبدالجلیل مدیر رسانه بخش آلمان حزب بی آر پی، آصف بلوچ، صادق بلوچ، صفیه بلوچ، قاسم حسین و آفتاب بلوچ در این تجمعات سخنرانی و به کمک جامعه جهانی برای به پایان دادن به خشونت و سرکوب در بلوچستان تاکید کردند.
سخنرانان اشغال این منطقه توسط پاکستان را دلیل اصلی جنایات مستمر در بلوچستان عنوان کردند و گفتند که از سال 1948 که ارتش پاکستان بلوچستان را به زور به پاکستان الحاق کرد، ملت بلوچ با رنج و عذاب فراوانی روبرو بوده است. از آن زمان، رژیم پاکستان به سرکوب ملت بلوچ ادامه داده است که در نتیجه آن نقض حقوق بشر افزایش یافته است. بر اساس گزارش سازمان صدای مفقودین بلوچ (VBMP)، بیش از 45000 نفر در طول دو دهه گذشته در بلوچستان قربانی مفقودی اجباری شده اند.
آنها با تاکید بر وضعیت وخیم جنایات گفتند که کشف اخیر بیش از 500 جسد مثله شده در بیمارستان نشتر در ملتان این بحران را عمیق تر کرده است. اکیداً گفته شده است که این اجساد متعلق به مفقودین اجباری بلوچ است که در مقاطع مختلف توسط نیروهای پاکستانی ربوده شده اند. بلوچستان به دلیل کنترل شدید نظامی و ممانعت از رسیدن اخبار و اطلاعات به رسانه ها به یک «سیاه چاله اطلاعاتی» تبدیل شده است، همچنین بازدید خبرنگاران و خبرنگاران خارجی از این منطقه ممنوع است.
سخنرانان با تمرکز بر مبارزه جاری در بلوچستان گفتند که جنبش ملی بلوچ (BNM) و حزب جمهوری خواه بلوچ (BRP) صدای خود را علیه نقض مداوم حقوق بشر و مفقودی اجباری در بلوچستان بلند می کنند. آنها از جامعه بین المللی از جمله اتحادیه اروپا می خواهند که مداخله کند و صدای ملت بی صدای بلوچ باشد. سازمانهای بلوچ از همه ملتها و افراد متمدن میخواهند در برابر این خشونت غیرانسانی نیروهای پاکستانی بایستند.